-Geilo viser seg ofte fra sin beste side i januar. Vestlia har en konferansesal på 600 kvadratmeter, som åpner for flere deltakere og langt bedre plass til utstillerne som gjerne vil være med på treffet.

Planleggingen av 20 års jubileet for det etter hvert så tradisjonsrike og populære Hallingtreffet er i gang. 2017-utgaven går av stabelen 11.-13.januar.

Interessen for å delta på Hallingtreff har økt hvert eneste år, og derfor har arrangørene Hallingplast AS, rådgivende ingeniør VA teknikk AS og medarrangør SSTT-Norge besluttet å flytte arrangementet til Vestlia Resort på Geilo.
-Vestlia har en konferansesal på 600 kvadratmeter, som åpner for flere deltakere og langt bedre plass til utstillerne som gjerne vil være med på treffet, sier daglig leder i Hallingplast AS, Steinar Tragethon.

VA-rådgiver Arve Hansen i VA teknikk AS vil være primus motor for det faglige innholdet også i jubileumsåret. Han er opptatt av at Hallingtreff primært skal være praktikernes arena. VA-bransjen har en rekke kurs og konferanser med akademisk tilsnitt.  2017-utgaven av Hallingtreff vil ha som tema: «Kloke hoder og kloke hender».

-Med dette slagordet gjenspeiler vi nødvendigheten av å ha dyktige praktikere i VA-bransjen, sier Arve Hansen.
Hansen og Tragethon er svært mottakelig for innspill fra bransjefolk til jubileums-arrangementet. Send gjerne en epost til arve@va-teknikk.no med forslag til temaer og foredragsholdere.

Dyktige operatører som kan bidra med praktisk erfaring fra sin hverdag er spesielt interessant å komme i kontakt med. Praktikere som er gode til å fortelle er gjerne bedre enn Power Point-foredrag på et stort lerret, sier Hansen.