Tekna og Infrastrukturkonferansen tiltrekker seg viktige beslutningstakere i bransjen. Her møter vi også dyktige foredragsholdere som er oppdatert på norsk infrastruktur, sier salgssjef El & Tele i Norsk Wavin AS, Inge Fosberg, her i ivrig samtale med noen av konferansedeltakerne på Wavin-standen.

Norsk Wavin og Pipelife Norge side om side i utstillingsområdet under de sjuende Infrastrukturdagene i regi av Tekna i Stavanger 24-25.mai, og det var ikke tilfeldig at de to NPG-medlemmene valgte å sende markedsfolk nettopp til disse fagdagene.

Hovedårsaken til at vi er med på denne konferansen også i år er at Tekna som arrangør tiltrekker seg viktige beslutningstakere i bransjen. Her møter vi også dyktige foredragsholdere som er oppdatert på norsk infrastruktur, sier salgssjef El & Tele i Norsk Wavin AS, Inge Fosberg

-Det viktigste for oss er at vi knytter nye kontakter. Her får vi to dager der vi kan møte de samme personene flere ganger i løpet av pausene og de sosiale treffene. I år ble det arrangert en hyggelig båttur inn Lysefjorden, og man skal aldri undervurdere slike frikvarter, mener Fosberg.
Han mener arrangørene er noe «stive» på prisen for utstillerne, og det kan være med å skremme vekk noen av aktørene.

God investering
-Jeg har vært i bransjen i 15 år, og knytter hele tiden nye kontakter. Mange av de jeg treffer på Infrastrukturdagene har jeg aldri møtt før, og derfor mener jeg det svarer seg for oss å være her med deler av vårt produktsortiment. Lykkes vi med noen leveranser vil utgiftene raskt være dekket inn.
Vi profilerer kabel og tele, men det er klart at vann og avløp også er viktig for denne forsamlingen, mener Fosberg.
-Vi ønsker å selge inn at vi er en del av sikker infrastruktur.  Med våre produkter er vi med å underbygge at prosjekter skal holde de neste 100 år. Da er det viktig å se på totalkostnadene for et prosjekt, og hva man får igjen for sine investeringer. Det er spennende og interessante debatter i en setting som norske infrastrukturdager.
I tillegg til gode samtaler under konferansen er det også viktig å benytte deltakerlista for oppfølging i etterkant av konferanser som dette, sier han til slutt.